Tractari auto

Tractari auto in Bucuresti

Tractari auto Bucuresti non stop  ! Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale. Serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie 24 din 24 . Transportam autoturisme,autoutilitare,autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu autoplatforma specializata in jud.Bucuresti,tara si strainatate. Dispunem de mai multe autospeciale simultan. Dispunem de rapiditate in transport putand transporta 2 autovehicule simultan cu platforma separata Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama complecta de servicii de tractari. Colaboram cu firme de asigurari.Colaboram cu reprezentante de autoturisme si autocamioane din Bucuresti. Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii maxime de siguranta . Gasirea unui service auto specializat agreat de dumneavoastra in vederea remedieri imediate a problemelor autovehicolului 24/24.

Preturi incepand de la 49 de lei  !

Tractari auto Bucuresti Sector 1

Putem sa intervenim pe toata raza sectorului 1 din Bucuresti in maxim 15 minute. Avem platforme auto amplsate pe bulevardele principale din sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Bulevardul Aerogarii, Bulevardul Constantin Prezan, Bulevardul Expozitiei, Bulevardul Mirecea Eliade si B-dul Primaverii.

Tractari auto Bucuresti Sector 2

Programul NON STOP ne permite sa intervenim la orice ora in Sectorul 2 al Capitalei. Platfomele sunt pregatite si echipate pentru a fi gata oricand sa ofere cele mai bune servicii de tractari pe raza sectorului 2 din Bucuresti.

Tractari auto Bucuresti Sector 3

Dispunem de 18 platforme amplasate in Bucuresti, astfel ca putem sa intervenim rapid si in sectorul 3 al Bucurestiului.

Tractari auto Bucuresti Sector 4

Indiferent ca ai probleme in Berceni sau Tineretului, noi putem ajunge rapid la tine si putem sa te ajutam cu servicii de tractari auto sau vulcanizare mobila.

Tractari auto Bucuresti Sector 5

Putem ajunge rapid in Ferentari, Salaj, Rahova, 13 Septembrie. Avem program NON STOP si servicii de tractari profesionale.

Pretul de la 29 Ron se aplica serviciului de dat curent doar in sectorul 5.

Tractari auto Bucuresti Sector 6

Ai nevoie de noi in Drumul Taberei, Ghencea, Militari sau Crangasi? Noi ajungem acolo in maxim 15 minute din momentul in care ne suni.

Ora de stationare

49 lei

Autoturisme cu masa pana la 900 KG

89 lei

Autoturisme cu masa intre 900-1400 KG

130 lei

Autoturisme cu masa intre 1400-2500 KG

150 lei

Autoturisme cu masa de peste 2500 KG

250 lei

Echipajul de asistenta rutiera Bucuresti se deplaseaza in zona in care s-a produs evenimentul in cel mai scurt timp posibil si vor depana autovehiculul avariat la locul unde s-a produs evenimentul rutier (daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului).

Oferta este limitata !

0769 584 999

 

Telefon
Suntem aproape