Platforme auto

Platforme auto in Bucuresti

Firma noastra efectueaza servicii profesionale de tractari auto atat in toate sectoarele din Bucuresti, cat si in tara. Avand un numar foarte mare de platforme, putem ajunge rapid in orice zona din Bucuresti si chiar in zonele limitrofe. Timpul maxim de interventie pentru serviciile de tractari in Bucuresti este de 15 minute.

Datorita faptului ca avem platformele dotate cu echipamente profesionale, putem sa transportam orice fel de autoturism, indiferent de starea lui. Chiar daca aveti rotile blocate, v-ati uitat cheile in masina etc., noi putem sa trasportam autoturismul in conditii de siguranta maxima.

Preturi incepand de la 49 de lei  !

Platforme auto Bucuresti Sector 1

Putem sa intervenim pe toata raza sectorului 1 din Bucuresti in maxim 15 minute. Avem platforme auto amplsate pe bulevardele principale din sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Bulevardul Aerogarii, Bulevardul Constantin Prezan, Bulevardul Expozitiei, Bulevardul Mirecea Eliade si B-dul Primaverii.

Platforme auto Bucuresti Sector 2

Programul NON STOP ne permite sa intervenim la orice ora in Sectorul 2 al Capitalei. Platfomele sunt pregatite si echipate pentru a fi gata oricand sa ofere cele mai bune servicii de tractari pe raza sectorului 2 din Bucuresti.

Platforme auto Bucuresti Sector 3

Dispunem de 18 platforme amplasate in Bucuresti, astfel ca putem sa intervenim rapid si in sectorul 3 al Bucurestiului.

Platforme auto Bucuresti Sector 4

Indiferent ca ai probleme in Berceni sau Tineretului, noi putem ajunge rapid la tine si putem sa te ajutam cu servicii de tractari auto sau vulcanizare mobila.

Platforme auto Bucuresti Sector 5

Putem ajunge rapid in Ferentari, Salaj, Rahova, 13 Septembrie. Avem program NON STOP si servicii de tractari profesionale.

Pretul de la 29 Ron se aplica serviciului de dat curent doar in sectorul 5.

Platforme auto Bucuresti Sector 6

Ai nevoie de noi in Drumul Taberei, Ghencea, Militari sau Crangasi? Noi ajungem acolo in maxim 15 minute din momentul in care ne suni.

Ora de stationare

49 lei

Autoturisme cu masa pana la 900 KG

89 lei

Autoturisme cu masa intre 900-1400 KG

130 lei

Autoturisme cu masa intre 1400-2500 KG

150 lei

Autoturisme cu masa de peste 2500 KG

250 lei

Echipajul de asistenta rutiera Bucuresti se deplaseaza in zona in care s-a produs evenimentul in cel mai scurt timp posibil si vor depana autovehiculul avariat la locul unde s-a produs evenimentul rutier (daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului).

Oferta este limitata !

0769 584 999

 

Telefon
Suntem aproape