Despre tractarile auto

Despre tractarile auto

In cazul in care ai ramas in pana si ai probleme cu masina personala, firmele de tractari auto sunt oricand pregatite sa te ajute prin mici reparatii pe care le efectueaza pe loc sau la cel mai apropiat service de reparatii auto, dupa ce te tracteaza pana acolo. Firmele de tractari auto incearca sa reduca cat mai mult timpul necesar pentru a ajunge la destinatia la care sunt solicitate astfel incat disconfortul produs de problema cu masina sa fie diminuat.

Exista cazuri in care sunt suficiente inlocuirea unor consumabile (bujii, anvelope, combustibil) sau mici reparatii pentru ca tu sa iti poti continua drumul in siguranta. Fie ca ai alimentat gresit cu combustibil, fie ca bateria masinii s-a descarcat sau necesita o inlocuire, te poti baza pe serviciile de asistenta rutiera si tractari auto Bucuresti NON STOP, indiferent de momentul zilei, anotimpul sau conditiile meteorologice. Firma de tractari auto va avea grija ca tu sa nu ramai cu masina in pana, oriunde te-ai afla. Firmele de tractari auto ofera servicii excelente de asistenta rutiera. Iata care sunt avantajele oferite:

– Masini echipate care stau la dispozitia ta oricand ai nevoie. Iti recomandam sa nu cazi in plasa firmelor ce au in dotare o singura masina care nu este disponibila in momentul in care tu ai nevoie de ea, tu fiind nevoit sa astepti mult timp (chiar si noaptea) pana cand vei fi tractat sau ti se vor face reparatiile necesare la masina. Drept urmare, salveaza un numar de contact in memoria telefonului.
– Firmele de tractari auto au personal foarte bine pregatit, intotdeauna gata sa faca tuturor situatiilor neprevazute ce pot aparea.
– Au mai multi soferi, astfel incat un sofer odihnit va fi mereu la dispozitia ta. Toata lumea vrea sa ajunga in siguranta acasa, sa nu isi riste viata din cauza starii de oboseala a celui venit sa il tracteze.

Care sunt serviciile de asistenta rutiera prestate de firmele de tractari auto?

– Reparatiile minore de la fata locului in situatia in care avaria este minora si nu pune in pericol siguranta pasagerului.
– Inlocuirea consumabilelor urgente – acumulator, anvelope, combustibil, curea alternator.
– Indrumare – tractari auto – spre un service auto. Toate firmele de tractari auto colaboreaza cu service-uri autorizate RAR.

Apeland la o firma de tractari auto vei avea garantia si certitudinea ca autoturismul tau va beneficia de cele mai moderne echipamente, echipamente profesionale care le permit utilajelor de tractari auto sa raspunda in timp util oricaror solicitari, indiferent de complexitatea intalnita la fata locului.

Firmele de tractari auto ofera asistenta 24 de ore din 24, intervin prompt oriunde sunt solicitati, indiferent daca este zi sau noapte. Pot aborda orice tip de autovehicul, de la masina mica, la microbuz sau TIR. Poti fi sigur de faptul ca o firma de tractari auto va actiona in cel mai scurt timp pentru ca aceasta situatie neplacuta sa fie remediata in cel mai scurt timp cu putinta. Nu mai trebuie sa apelezi la un prieten in cazul in care masina ta cedeaza, apeleaza cu incredere la firma noastra.

root

Lasă un mesaj

Telefon
Suntem aproape